Cine suntem

#VedemAscultămRezolvăm

este mantra care ne ghidează


Suntem o companie specializată în distribuţia de produse şi echipamente de bar (cafea, sirop, ciocolată caldă, espressoare profesionale, râşniţe) pentru industria HoReCa, companii din alte domenii, dar şi pentru confortul şi experienţa de acasă.

Importăm în exclusivitate în România brandul GOPPION.

Ce ne recomandă ca partener de business?

  • » Calitatea şi gustul sortimentelor de cafea pe care le avem
  • » Portofoliu de produse premium pentru bar
  • » Echipamentele pe care le oferim gratuit* pe toată durata colaborării (*în custodie)
  • » Consultanţă bazată pe experienţa de peste 10 ani în industria ospitalității
  • » Servicii de livrare, mentenanţă şi service pe care te poţi baza cu încredere
  • » Training de specialitate în lumea cafelei (barista) oferit ori de câte ori e nevoie pentru echipa ta, fie ca e vorba de începători sau experimentaţi.
Suntem aici să facem echipă

Ne recomandă experienţa, echipa pe care o avem, cei peste 300 de clienţi mulţumiţi, portofoliul de produse. Şi pasiunea.

Alin SIMON

Alin Șimon

Director executiv

A fondat Alikof în 2009, din dorința de a lucra pe cont propriu într-un domeniu provocator - industria ospitalității. A poziționat compania nu ca pe un furnizor, ci ca pe un partener. Mulțumită acestei strategii, Alikof a ajuns să distribuie cafea la peste 300 de clienți din nouă județe, plus București și are planuri de extindere.

Alin bea cappuccino, cu excepția zilelor în care ține post, când bea americano.
Ioana ȘIMON

Ioana Șimon

Manager financiar

A făcut Drept și Administrație Publică, dar primul său job a fost la Alikof, firmă pe care a fondat-o împreună cu soțul său, Alin, în 2009. A fost conștientă că va fi greu și că vor exista multe momente de cumpănă, dar atât ea, cât și Alin au fost convinși că vor reuși, dacă muncesc. Ca manager financiar, Ioana este responsabilă de facturare, situații contabile, solduri, plăți - adică de bunul mers al lucrurilor.

Nu este pasionată de cafea - acasă bea foarte rar, dar îi place să bea la birou, făcută pe aparat profesionist, de bar. Preferă capuccino sau latte.
Molnar Joszef Attila

Molnar Jozsef Attila

Brand Ambasador

Brand Ambassadorul nostru, cunoscut drept Yotzo, lucrează la Alikof din 2018, când s-a și specializat ca trainer și consultant în domeniul cafelei. Yotzo nu face doar o cafea perfectă, ci și „pictează” în lapte, adăugând o nouă dimensiune experienței consumatorului.

Cafeaua preferată a specialistului „ține de vibe sau de mood”. Yotzo alege un v60, espresso based, sau chiar și cold brew.
Cristian BOLGAR

Cristian Bolgar

Director de vânzări

Lucrează la Alikof din 2019, dar ca manager are o experiență de peste șapte ani. Este autodidactul perfect: pune-i în față o provocare, indiferent de domeniu și, după ce citește trei cărți, vine cu o propunere - profesionistă - de rezolvare.

Cristi bea Long Black, dublu shot :). De preferabil Dolce.
Cristian BOLGAR

Florina Burdeț

Analist financiar

A terminat licența și masterul în Statistică și Previziune Economică, respectiv în Econometrie și Statistică Aplicată, iar în prezent este doctorandă în Economie, cadru didactic asociat la FSEGA și analist financiar la Alikof. Înainte de a lucra cu Alikof a fost refent bancar la sucursala BRD din Cluj. Rolul său la Alikof este de a prelucra și analiza datele legate de performanța firmei, prognozare, dar și ofertare.

Florina preferă latte, dar îi place să fie condimentat cu scorțișoară, cardamon, anason, șofran.
Aurelian Tripon

Aurelian Bica Tripon

Area sales manager

Lucrează la Alikof din 2016. Înainte a lucrat în construcții, dar și în ateliere de vulcanizare și spălătorii. Job-ul de la Alikof a fost o șansă să o ia de la zero. Știa că poate mai mult, iar Alin i-a oferit această oportunitate.

Bea doar espresso - pentru că nu se prea înțelege cu laptele în ultima vreme - și preferă cafeaua cu aciditate medie. Îi place să încerce sortimente noi de cafea.
Sorin Iusco

Sorin Iusco

Area sales manager

Este veteranul echipei - lucrează la Alikof din 2014 - și pare să-și fi găsit locul, în industria ospitalității.  Când a ajuns la Alikof avea o diplomă de electrician, dar între timp s-a specializat în vânzări, are certificat de barista și a devenit tehnician autorizat de espressoare pentru unul dintre partenerii Alikof - La Spaziale.

Sorin preferă cappuccino.
Lucian Domocoș

Alex Mocean

Reprezentant vânzări

Este cel mai nou membru al echipei – lucrează la Alikof din octombrie 2022 și este fericit că are ocazia de a învăța de la fiecare dintre colegi. Înainte a fost barista – iubea să facă asta – dar a simțit că a venit momentul să treacă de cealaltă parte a barului, fără a părăsi HoReCa.

Adoră cafeaua la filtru, în special cea preparată la mokapot.
Elena Nicolae

Elena Nicolae

Comunicator

Jurnalist de profesie - cu o experiență de peste 20 de ani în radio, televiziune și presă scrisă, Elena s-a alăturat echipei Alikof în primăvara lui 2021. I-a plăcut provocarea de a comunica una dintre dependențele ei: cafeaua și a descoperit că se potrivește perfect cu celelalte proiecte pe care le comunică și care o pasionează, cum ar fi ciclismul și educația.

Cafeaua ei preferată este espresso, fără lapte, fără zahăr.

La #BIROU, în #ORAŞ sau #ACASĂ? Hai să facem echipă!


Produse și echipamente de bar pentru birou și acasă. Soluții complete pentru HoReCa. Deservim industria ospitalității. Din 2009

Cluj: Nădăşel 20, Cluj Napoca | +40 742 811 566
Maramureș: Trandafirilor 6, Vişeu de Sus | +40 754 811 566
Email: office@alikof.ro

Facebook | Instagram | LinkedIn | YouTube
Confidențialitate | Termeni și condiții
© 2022 ALIKOF. Toate drepturile rezervate