Când ești distribuitor, portofoliul face diferența

Contează produsele, echipamentele, accesoriile. Dar cel mai important asset pe care-l avem noi în portofoliu sunt oamenii din echipa Alikof. Ei fac diferența când vine vorba despre selectarea și testarea celor mai bune produse, echipamente și accesorii și ei se asigură că acestea sunt folosite și apreciate la maximă valoare de partenerii noștri.
Imagine reprezentand o cutie de lapte vegetal Oat Molk

Selectarea produselor

Înainte de a introduce un produs nou în portofoliu, ne rezervăm timp să testăm mai multe variante, să fim siguri că facem alegerea potrivită. Așa a intrat în familia Alikof băutura vegetală Oat Molk, cea mai potrivită alternativă vegetală pentru laptele de vacă în latte art.


Imagine de la o prezentare de produse

Testarea echipamentelor

Am fost parteneri în organizarea, pentru prima dată în România, a unui eveniment dedicat testării unui espressor, alături de campionul mondial Michalis Dimitrakopoulos (septembrie 2023). Testăm fiecare echipament nou din portofoliu, pentru că vrem să știm ce vindem.


Imagine cu echipa Alikof la Host Milano

Conectarea la trenduri

Alikof participă în fiecare an la cel mai important eveniment mondial din industria ospitalității, Ноѕt Міlаnо, locul în care produsele de specialitate se întâlnesc cu lanțurile de distribuție, locul în care descoperi tendințe de consum și idei despre cum poți duce ospitalitatea la un alt nivel.

La #BIROU, în #ORAŞ sau #ACASĂ? Hai să facem echipă!